Aishah, Gap tu semua original ke?

Aishah, Gap tu semua original ke?

Yeszaaa besties aishah dok usung semua order besties dalam shopping bag ni dan bayar berulang-ulang kali. Gap dekat US kalau nak compare dengan Malaysia aishah rasa banyak beza harga. Dulu kat Malaysia pernah sekali je masuk Gap tapi tak mampu la wakkk time tu mama pun tak kerja sebab financial crisis. Dekat US aishah terus jadi batak dok beli Gap every season.

Baru baru ni baru terbuka hati balik nak buka pre order Gap sebab nak raya kan.

Untuk GAP, tak semua kami buka pre order tau sebab susah nak handle. Oleh itu aishah buka sikit sikit je jenis baju supaya senang aishah nak handle.

Terima kasih kasi aishah duit banyak banyak!!

Boleh tengok catalog sini:

https://instagram.com/_fairyapparel?igshid=NDk5N2NlZjQ=

Tekan link dekat Bio IG tu utk whatsapp abang akim.

Sweater aishah pakai tu mens punya size L.

RM150, booking RM50.
ETA 12 weeks insyaAllah

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *