FAQ: Ada gift receipt tak? Saya taknak beli kalau takde gift receipt.

FAQ: Ada gift receipt tak? Saya taknak beli kalau takde gift receipt.

Jawapan:
Bergantung. Sebab ada aishah beli online, ada tu kedai tak kuase nak melayan kerenah request gift receipt sebabnya aishah sekali beli memang minimum 1000 items. Ni real story. Tak tipu. Kadang2 tu aishah tanya boleh ke print dia cakap your items are too much, it will take time. Especially bila kedai busy ramai customer beratur kan. Aishah pun takkan nak hentak2 kaki guling2 bila orang politely cakap tak dapat nak printkan. Kesimpulannya, kadang ada gift receipt, kadang takde.

Ye paham nak monogram dekat Malaysia tapi kalau ikutkan dekat US, diorang pun tak kasi monogram barang beli outlet dekat butik. And ikut budi bicara orang dekat Malaysia lah. They are not obligated to do you the favor. Maaf terkasar bahasa.

Happy shopping

🤍

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *