FAQ: Sis kenapa saya beli bag mahal-mahal tak wrap semuanya macam dekat seller lain? Strap tak berbalut etc etc

FAQ: Sis kenapa saya beli bag mahal-mahal tak wrap semuanya macam dekat seller lain? Strap tak berbalut etc etc

Jawapan:
Most barang Aishah beli memang barang clearance or super sale. Sekali beli memang aishah ambil sekali yang display. Outlet Philly tu sebenarnya kecil je tau. Most barang diorang memang terus process.

Apa maksud process?
Maksudnya diorang buang plastik asal tu and cabut balutan strap and kempiskan bag tu supaya muat dalam stock room mereka.

Makanya sebab tu kalau beli dengan PS, memang kena set in mind siap siap yang besties beli dengan harga jauhhhhhh murah dari Malaysia. Tapi it doesn’t mean yang bag hantar cincai. Semua bag aishah dan Ajim memang inspect dekat sini and make sure it is in acceptable condition. Nak perfect tu susah lah wak, nama pun bag outlet. Cara diorang handle bag outlet ni lain sikit dari bag retail. Orang kerja outlet ni handle beribu-ribu bag sekali dapat shipment, bukan macam retail/butik, sekali dapat shipment puluh-puluh bags je.

Tepuk dada tanya selera!

🫶

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *