Skip to content

Cart

Your cart is empty

USA Loveshoppe E-Gift Card

Sale priceRM5.00

Need a last-minute gift? E-gift cards are always available for purchase—send them instantly, or schedule them for perfectly timed delivery.

Can't decide on an item to gift that special someone? Let them decide...

Denominations:
In stock
200 characters max
USA Loveshoppe E-Gift Card
USA Loveshoppe E-Gift Card Sale priceRM5.00

Customer Reviews

Based on 5 reviews
100%
(5)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
P
Pinko
Happy ULS Bestie!

E-Gift Card ni boleh redeem bila point yang kita kumpul dah cukup setiap 500 point bersamaan Rm5.00.
Boleh lah masukkan kod voucher e-gift voucher ni

L
Limia D.
Banyak Kali beli dgn dia ni

Mmg suka beli kat sini. Dari handbag sampai lah barangan dapur beli kat sini. Penghantaran terbaik, keadaan barang pun semua selamat. Lagi best beli sini ada point utk di claim wow. Lepas ni nak target barang dapur lagi 💗🥰

F
Fathin A.M.S.
Sukaaa tgk Aishah sell her bags

Harapnya saya pun kaya mcm Aishah aminn aminn, mmg minat tgk bags2 Aishah bawak masuk ke Malaysia, and harga mampu milik nk banding ps tmpt lain

S
Syaza Z.
KS Small Madison

Besttttt purchaseeee ever had ❤️❤️❤️❤️ my everyday cutie bag. Feeling cute all day long. ULS team are always trusted and their services are top notch! Will surely spend more money hereee

S
Syafiqah a.

USA Loveshoppe E-Gift Card